+31(0) 224-218130 info@dslverhuur.nl
Nieuw bij ons in de verhuur:
CLF Poseidon XL
De Poseidon Wash XL is een krachtige en veelzijdige IP65 moving wash die gekenmerkt wordt door egale projecties, intense beams én unieke eye-candy effecten.
Aan boord zijn 19, individueel aanstuurbare RGBW LED’s met een zoombereik variërend van 4,5° tot 60°. Door zijn IP65 beschermingsgraad is de Poseidon Wash XL bestemd tegen vocht en stof en kan zowel binnen als buiten toegepast worden. In combinatie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding is dit armatuur een must-have voor ieder verhuurbedrijf.
De Poseidon Wash XL is door middel van enkele innovatieve ontwikkelingen geüpgraded tot een meer dan veelzijdige outdoor LED wash. Zo zorgt de draaibare frontlens voor caleidoscopische effecten. De extra RGB LED ring maakt de Poseidon Wash XL daarnaast uitstekend inzetbaar als ‘eye-candy’. Tenslotte kunnen alle LED’s individueel worden aangestuurd. Door middel van de ingebouwde macro-engine kunnen op een eenvoudige manier, zeer complexe effecten worden gecreëerd. Daarnaast zorgt de speciale beam-modus voor haarscherpe beam-effecten.
De elegant gevormde behuizing is uitgerust met speciaal ontworpen motoren. Hierdoor zijn snelle, maar ook zeer nauwkeurige pan- en tiltbewegingen mogelijk. Het ingenieuze ontwerp van de behuizing voorkomt dat stof toegang krijgt tot het optische gedeelte van het armatuur. Ook onderhoud is gemakkelijk uit te voeren. Alle on-board settings zijn gemakkelijk terug te vinden via het LCD-display, ook bij zonnige omstandigheden.
 
Voor verhuur aanvragen, kunt u altijd contact opnemen met onze verhuur afdeling en indien gewenst kunnen zij voor u een offerte op maat maken.
Dit kan per telefoon ( 0224-218130 ) of per mail
info@dslverhuur.nl