0224-218130 info@dslverhuur.nl

DSL Geluids– en Lichtverhuur en Schoon Producties zijn 2 bedrijven uit Noord-Holland die hun krachten en expertise gebundeld hebben om zo een complete full-service te bieden voor events waar geluid, licht en video de sleutel zijn tot een succes.

De techniek is een van de belangrijkste zaken bij een event, van goed afgestemd geluid tot de belichting van bijvoorbeeld een spreker of product waar de aandacht op gevestigd dient te worden.
Videoregistratie en/of vertoning van beelden op bijvoorbeeld LED schermen, van klein tot groot, is hiernaast ook een onderdeel wat een event compleet maakt.

Om ook de locatie geheel te laten aansluiten op de setting van het event is ook een goed uitgedacht lichtplan, voor de rest van de ruimte, onmisbaar.
Het overbrengen van de boodschap door beeld en geluid staat hierbij centraal. Als deze aspecten goed op elkaar zijn afgestemd zal dit ongetwijfeld een verzorgde en spraakmakende indruk achterlaten bij het publiek of de bezoekers.

Wij zijn er om de verzorging daarvan volledig uit handen te nemen van u als organisatie en zorg te dragen voor een gestroomlijnd verloop van het event en een ultieme totaalervaring.
Of dit nu gaat om een beurs, congres, bedrijfsevent, product lancering, (theater) voorstelling of festival, wij hebben de specialisme en ervaring in huis en beschikken daarnaast over een groot scala aan professioneel geluid, licht en video apparatuur. Hiermee kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit.

Naast het verzorgen van een volledige productie is losse verhuur ook een van de opties, met eventueel een technicus als extra ondersteuning.

Voor iedere opdracht is een persoonlijke benadering nodig en word er naar aanleiding van uw wensen met zorg een plan gemaakt om uw event  vorm te geven en tot een succes te brengen.

 

Klik hier om de AV Compleet Brochure te downloaden.