+31(0) 224-218130 info@dslverhuur.nl

De wereld draait door, zo ook de ontwikkeling op het gebied van geluid. De plannen en ideeën van voor de COVID periode komen langzaam weer in beeld.

Na het beluisteren van een Martin Audio WPL demo in 2019 waren we er snel uit, dit was de juiste stap om ons verhuur assortiment voor de toekomst naar een nog hoger plan te helpen en om de grotere evenementen te voorzien van het geluid waar wij bij DSL Geluids- & Lichtverhuur voor staan.
De plannen om het oude system (Martin Audio W8LC / W8LCD) te verkopen en dan te investeren in het nieuwe WPL systeem waren snel gemaakt.

Vanaf maart 2020 veranderde alles, de gehele branche stond in één klap stil.

In mei 2021 melde er zich plots een koper voor het gehele W8LC system. We moesten snel schakelen, overleggen met Ampco Flashlight Sales en Martin Audio, wat zijn de mogelijkheden?

Na de verkoop van ons oude systeem werden we in juli trotse eigenaar van een Martin Audio WPL line array systeem . Nee, zeker nog niet de aantallen zoals we het voor ogen hadden in 2019 maar de eerste stap voor de toekomst is gezet.

WPL is het grootste line array systeem in de Wavefront Precision serie dat in staat is om een uitzonderlijk hoge output te genereren.
De zeer hoge output van dit drieweg, bi-amped systeem wordt bereikt door gebruik te maken van Martin Audio’s kenmerkende horn-loading technologie over alle frequentiebanden.

De WPL LF is Hybrid® hoorn/reflex geladen met 2x 12” drivers, 2x 6.5” MF conusdrivers en 3x 1” exit HF drivers. Elke sectie bevat innovatieve horn-loading technieken en verfijningen die de akoestische prestatie verhogen tot een superieur niveau, zowel in de output als de vloeiende 90° horizontale dekkingspatroon.

Het systeem wordt ingeregeld met innovatieve software om het meest optimale resultaat te behalen voor elke toepassing.

Naast het Martin Audio WPL System kunt u bij ons terecht voor het WPC System en de SXH218 Hybrid subs. Zie onze Wavefront Precision folder voor meer informatie en complete sets.
Hiernaast voeren wij ook andere Martin Audio systemen zoals MLA, Wavefront en Blackline serie.

Mocht u vragen hebben over het Martin Audio WPL system kunt u contact op nemen met onze Martin Audio specialist Gert-Jan Gomes.

WPL inside