+31(0) 224-218130 info@dslverhuur.nl

Hier vind je de gloednieuwe brochure van AV Compleet.

DSL Geluids- & Lichtverhuur en Schoon Producties zijn 2 bedrijven uit Noord-Holland die hun krachten en expertise gebundeld hebben, waaruit AV Compleet is ontstaan. Hiermee wordt een complete full-service aangeboden voor gelegenheden waar geluid, licht en video de sleutels zijn tot succes.

We leven momenteel in een tijd waarbij fysiek contact met klanten, collega’s, personeel of publiek vaak niet mogelijk is. Als oplossing om uw boodschap over te brengen kunt u denken aan streaming, online videoboodschappen of presentaties op een locatie waar de afstand in acht kan worden genomen.
De techniek (beeld, geluid en licht) voor het overbrengen van uw boodschap staat hierbij centraal.

Wij zijn er om de verzorging daarvan volledig uit handen te nemen van u als bedrijf of organisatie en zorg te dragen voor een gestroomlijnd verloop. We hebben de specialisme en ervaring in huis en beschikken daarnaast over een groot scala aan professioneel geluid, licht en videoapparatuur.
Ook kunt u gebruik maken van onze flexibele streaming studio in Langedijk. Alle faciliteiten zijn hier aanwezig om de studio geheel volgens uw wensen in te richten. Hiermee kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit.

Voor iedere opdracht is een persoonlijke benadering nodig. Naar aanleiding van uw wensen zal er met zorg een plan gemaakt worden om uw gelegenheid vorm te geven en tot een succes te brengen.

 

Klik hier om de AV Compleet Brochure te downloaden.