+31(0) 224-218130 info@dslverhuur.nl
De CLF RGBW LEDWash wordt vaak ingezet om muren uit te lichten en zo een sfeervolle tint te geven. Maar natuurlijk kunt u de LEDWash ook inzetten als basisverlichting of sunstrip. Met de 180 graden handmatig verstelbare kop kunt u hem altijd perfect richten. Of hij nu staat, ligt of hangt.
 
De LEDWash RGBW beschikt over 9 stuks RGBW 4-in-1 modules. Deze zorgen niet alleen voor een flinke lichtopbrengst, maar eveneens voor een uitgebreid arsenaal aan kleurencombinaties. Met de twee lenzen (eentje helder, de ander frost) kunt u kiezen uit een spot-effect of juist een wash-effect. Met de afstralingshoek van 50 graden bestrijkt de LEDWash een behoorlijk oppervlak, zodat hij ook geschikt is om grotere ruimtes uit te lichten met sfeervolle kleuren.
 
Voor eenvoudige toepassingen kunt u de LEDWash RGBW in een stand-alone modus gebruiken, waarin hij kleuren wisselt of een statische kleur weergeeft. Maar het uiterste haalt u uit de DMX-modus. Via 3, 4, 5, 6 of 11 kanalen heeft u ultieme controle over de LEDwash en bepaalt u zelf hoe uitgebreid de opties moeten zijn. De LEDWash RGBW maakt gebruik van CLF’s unieke quick-lock systeem, zodat haken erg eenvoudig te bevestigen en los te halen zijn.
 
Verhuurprijs:
€10,- Excl. BTW