+31(0) 224-218130 info@dslverhuur.nl

DSL Geluids- & Lichtverhuur voert al jaren het Engelse merk Martin Audio. Wat begon in 2006 met de Blackline en Wavefrontserie ( W8C / W8CS / WSX ),in 2010 de W8 Line array ( W8LC / W8LCD / WS218 ) en in 2014 met MLA Mini zal in 2018 uitgebreid worden met de WPC Line Array en de nieuwe bas de SXH218.

 

Martin Audio WPC

De WPC is een nieuw soort medium-geoptimaliseerde lijn array die een innovatief akoestisch ontwerp, ultra-high performance en dekkingconsistentie biedt voor een breder scala aan gebruikers, applicaties en budgetten dan voorheen mogelijk was. Een drievoudig bi-amp-systeem, met hoorngeladen lagefrequentie-, midden- en HF-secties om de efficiëntie te verhogen en de output te verhogen. Het akoestisch ontwerp met hoge efficiëntie kan gelijk of beter zijn dan grotere, directe radiateursystemen – een array met 12 boxen zal meer dan 60 meter (200ft) werpen en indrukwekkende rocklevels leveren aan een locatie met 5000 stoelen, wat een besparing betekent op de ruimte en het gewicht van de truck.

Specificaties:
– Compact line array
– Scalable resolution for advanced array control
– External, dedicated, multi-channel Class D amplification
– Industry-leading DISPLAY software interacts with DSP for highly-accurate results
– Fast, integral 3-point flying systems for up to 16 enclosures
– Side and rear handles for ease of handling and setting splay angles
– 100° horizontal constant directivity pattern control

De laagfrequente sectie van de WPC bestaat uit 2 x 10 “(250 mm) neodymium-drivers in een Hybrid®-configuratie die verbind aan de voordelen van claxon- en reflectielading. Elke driver wordt met een sleuf in een korte hoorn geladen om een ​​hoge gevoeligheid van 103dB @ m / 2.83V te geven, terwijl de achterkant van de driver wordt gereflecteerd om de LF-uitvoer te vergroten. De perforatie en de laagfrequente extensie die uit zo’n klein omhullingsvolume is voortgekomen, zijn opmerkelijk.

Mid- en HF-hoorns zijn fysiek gescheiden, een sleutelfactor in het voorbeeldige 100 ° horizontale constante richtingsdispersiepatroon van de WPC. Het ontwerp van de midrange-hoorn maakt gebruik van 2 x 5 “(125 mm) neodymiumdrivers om een ​​hoge SPL van 109 dB @ 1 m / 2,83 V te produceren, terwijl de HF-sectie 4 x 0,7” (19 mm) uitgangsneodymium compressiedrivers gebruikt die 4 individuele hoorns voeden. Het gebruik van meerdere kleine HF-stuurprogramma’s in plaats van een meer traditioneel gebruikte groot formaat compressiestuurprogramma resulteert in minder vervorming en een meer uitgebreide HF-respons.

 

Martin Audio SXH218

Met de SXH218 biedt Martin Audio een extreem krachtige subwoofer (148dB) die perfect combineert met de eigen WPC arrays, maar ook kan worden ingezet als standalone sub en in combinatie met andere systemen in touring- of installatietoepassingen.

Specificaties 
• Ultra-high output ground-stacked subwoofer 
• Hybrid® horn/reflex loading for maximum acoustic efficiency and low frequency extension
• Dual long-excursion 18” (460mm)/4.5” (115mm) voice coil neodymium drivers
• Forward or rear-facing operation
• 148dB SPL piek
• 32-150Hz +/- 3dB, -10dB bij 27Hz

Toepassingen
• Festivals
• Stadions, Hallen en Theaters
• Popzalen, Clubs

De Hybrid® horn/reflex techniek combineert de akoestische efficientie en impact van een hoorn geladen sub met de ultra-lage weergave van een basreflex-ontwerp, waardoor de SXH218 veel hogere output levels biedt dan traditionele hoorn geladen subwoofers.
De SXH218 heeft een frequentiebereik van 32-150Hz +3dB, is uitgerust met dual long-excursion 18” (460mm)/4.5” (115mm) voice coil neodymium drivers en waterbestendige conussen.
Zoals je mag verwachten is de afwerking “rock solid” met meerlaags gelamineerd hout en slijtvaste polyurethaan coating.

De SXH218 kan worden gevoed door een enkel kanaal van de Martin Audio iK42 4-kanaals versterker, of door een een gebrugd paar indien de maximale output is vereist.

 

Martin Audio IK42 AMP Rack.Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Martin Audio levert sinds kort voor hun systemen de MA Ik42 versterker.
Een 4 kanaals versterker met 4 x 5000 Watt.
De racken zijn de nieuwe Martin Audio standaard bestaande uit: 3 x MA IK42 versterker, 2 x switch, stroom en speaker distro en een input plaat met analoog / AES : Dante.